| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Agula Wilk Morski
|
Wysłany: Czw Sty 01, 2009 1:56 pm Temat postu: Poświętnie ;) |
|
|
I tak mineły święta...
Ufff bo juz wiecej bym w siebie nie wcisneła
Dziś jest Nowy Rok....i jaki pierwszy dzien roku taka cała reszta...a u mnie w domu słodkie lenistwo i oby zawsze był na nie czas
Pozdrawiam noworocznie  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Margaretka Wilk Morski

|
Wysłany: Czw Sty 01, 2009 11:18 pm Temat postu: Poświętnie ;) |
|
|
Ja również pozdrawiam wszystkich i życzę spełnienia marzeń... Nasz Nowy Rok był zabiegany, ale superfajny, spędzony z przyjaciółmi i rodziną - mam nadzieję, że taki własnie będzie dla mnie ten rozpoczynający się dzisiaj rok. No a od jutra - chyba jednak dietka: to będzie nawet miła odmiana po tym swiąteczno - noworocznym obżarstwie  _________________
  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Anula Pirat

|
Wysłany: Pią Sty 02, 2009 2:54 pm Temat postu: Poświętnie ;) |
|
|
Przyłączam się do życzeń. Wszystkiego co tylko NAJ w 2009 roku, aby otaczało Was ciepło i abyście dostawali od innych tyle miłości, ile tylko zmieścicie w swoich serduszkach. Całuski  _________________
   |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ela.g Przybysz
|
Wysłany: Nie Sty 03, 2010 11:36 pm Temat postu: Hej |
|
|
Witam was wyspowiczki. Tak sobie wlasnie siedze i szukam jakiegos odskoku od tego czym naprawde powinnam sie zajac i tak wskoczylam tutaj. Dosc dawno mnie nie bylo, nicka tez mam zmienionego, bo nie pamietalam hasla
Moje swieta byly Ok. Byla nas dosc znaczna grupka znajomych, duzo jedzenia z czego 3/4 zostalo, prezentow tez masa. A co najlepsze to radosc dziecka gdy otwiera prezent, to jest cos co napawa moje serce radoscia. Teraz gdy Alessandro jest juz wiekszy i duzo wiecej rozumie, widzac jego blyszczace oczka powracalam do dzieciecych lat, gdy to ja bylam przeszczesliwa otwierajac kazdy gwiazkowy prezent.
Z drugiej zas strony znajomych zauwazylam, ze Duch Bozonarodzeniowy nie jest nic wart-liczy sie tylko materializm. Bardzo mnie to bolalo, gdy zamiast slowa " Dziekuje" uslyszalam " a moglabys mi to wymienic".
Tak wiec od tego roku wprowadzam diametralne zmiany co do Swiat i prezentow
Jak mowi przyslowie " Nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo" i to jest chyba moje zyciowe motto!
A jak tam z postanowieniami Noworocznymi
Ja juz poraz 10 mam to samo wstyd co nie  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|