wyspa-skarbow.co.uk wyspa-skarbow.co.uk

Poświętnie ;)

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Wyspa Skarbów Strona Główna -> Gabinet piękności
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Agula
Wilk Morski

PostWysłany: Czw Sty 01, 2009 1:56 pm    Temat postu: Poświętnie ;) Odpowiedz z cytatem

I tak mineły święta... Question Question Question
Ufff bo juz wiecej bym w siebie nie wcisneła Wink Wink
Dziś jest Nowy Rok....i jaki pierwszy dzien roku taka cała reszta...a u mnie w domu słodkie lenistwo Wink Wink i oby zawsze był na nie czas Exclamation Exclamation
Pozdrawiam noworocznie Exclamation Exclamation Exclamation
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Margaretka
Wilk Morski

PostWysłany: Czw Sty 01, 2009 11:18 pm    Temat postu: Poświętnie ;) Odpowiedz z cytatem

Ja również pozdrawiam wszystkich i życzę spełnienia marzeń... Nasz Nowy Rok był zabiegany, ale superfajny, spędzony z przyjaciółmi i rodziną - mam nadzieję, że taki własnie będzie dla mnie ten rozpoczynający się dzisiaj rok. No a od jutra - chyba jednak dietka: to będzie nawet miła odmiana po tym swiąteczno - noworocznym obżarstwie Wink
Pirat

PostWysłany: Pią Sty 02, 2009 2:54 pm    Temat postu: Poświętnie ;) Odpowiedz z cytatem

Przyłączam się do życzeń. Wszystkiego co tylko NAJ w 2009 roku, aby otaczało Was ciepło i abyście dostawali od innych tyle miłości, ile tylko zmieścicie w swoich serduszkach. Całuski Very Happy
Przybysz

PostWysłany: Nie Sty 03, 2010 11:36 pm    Temat postu: Hej Odpowiedz z cytatem

Witam was wyspowiczki. Tak sobie wlasnie siedze i szukam jakiegos odskoku od tego czym naprawde powinnam sie zajac i tak wskoczylam tutaj. Dosc dawno mnie nie bylo, nicka tez mam zmienionego, bo nie pamietalam hasla Wink Wink
Moje swieta byly Ok. Byla nas dosc znaczna grupka znajomych, duzo jedzenia z czego 3/4 zostalo, prezentow tez masa. A co najlepsze to radosc dziecka gdy otwiera prezent, to jest cos co napawa moje serce radoscia. Teraz gdy Alessandro jest juz wiekszy i duzo wiecej rozumie, widzac jego blyszczace oczka powracalam do dzieciecych lat, gdy to ja bylam przeszczesliwa otwierajac kazdy gwiazkowy prezent.
Z drugiej zas strony znajomych zauwazylam, ze Duch Bozonarodzeniowy nie jest nic wart-liczy sie tylko materializm. Bardzo mnie to bolalo, gdy zamiast slowa " Dziekuje" uslyszalam " a moglabys mi to wymienic".

Tak wiec od tego roku wprowadzam diametralne zmiany co do Swiat i prezentow Wink Wink Wink
Jak mowi przyslowie " Nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo" i to jest chyba moje zyciowe motto!

A jak tam z postanowieniami Noworocznymi Question
Ja juz poraz 10 mam to samo Crying or Very sad wstyd co nie Exclamation Exclamation Exclamation
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Wyspa Skarbów Strona Główna -> Gabinet piękności Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: